BØGER

EROGI - Gør din seksualitet til din personlige styrke

Begrebet Erogi er en sammensmeltning af erotik og energi, og med den erfarne coach og   forfatter Lucy Vittrup lærer du at forløse din erotiske energi og blive et autentisk menneske.

Læs Groove instruktøren Kirk Rønlers blogindlæg om bogen her

Erogi er et potentiale, vi alle er født med, og vi får indsigt i, hvordan vores seksualitet kan blive en kraftfuld kilde til  personlig udvikling, større livsbalance og mere gennemslagskraft. Får vi først forløst denne livskraft, vil vi opleve, at vores liv udvikler sig med stormskridt.

Ledende forskere og tænkere på området kommer til orde i bogen, og med rødder i både den litterære overklasse i Colombia og i et tilknappet indremissionsk miljø i Nordjylland har Lucy Vittrup selv oplevet at kæmpe for friheden til at udvikle og frisætte sin egen varmblodede seksualitet for derigennem at opnå livsbalance.

I bogen får vi både historien om Lucy Vittrups mor, en colombiansk skønhed og rigmandsdatter. Og vi lærer mormoren Margarita Gamboa at kende. Som digter og fritænker skabte hun furore i starten af forrige århundrede med sine erotiske digte i Colombia.

 

Førstehjælp til de voksne: Teenagere og Seksualitet i en teknologisk verden.

Seksualitet er kommet for at blive. Men ingen taler med teenagere om seksualitet til trods for, at verden bliver mere og mere eksplicit seksuel.

Her er manualen du ikke bør undlade at læse, hvis du interesserer dig for dine børns ve og vel på dette område.

Du får en enkel, skridt for skridt inspiration til at tage samtalen med din teenager - ikke om blomsten og bien, men om den personlige side af det store ocean, vi kalder seksualitet.

Lyt med i P1 Eksistens ved at klikke på billedet nedenfor, når Carsten Ortmann sætter spot på emnet i et interview af bl.a. Lucy Vittrup.