THE PROFESSIONAL CUDDLING INSTITUTE

The Professional Cuddling Institute

The Professional Cuddling Institute består af 3 ben

Nedenfor kan du læse om de tre ben.

 

OPLYSNING

Foredrag om den fysiske berørings betydning 

Det er anno 2016. En tid, hvor intimitet og nærhed består af ord, ord og ord, der enten bliver kommunikeret gennem tegn, chats, selfies, likes og updates eller snak, snak, snak.
Men kropslig nærhed, dvs. længerevarende fysisk berøring er selv i det virkelige livs møder blevet mere og mere fraværende.

Ikke alene for de 1,6 millioner singler, som bor i Danmark. Men for alle – også for alle de travle småbørnsforældre og karrieægtepar, der for længst holdt op med at have tid til at røre ved hinanden i dagligdagen.

På jobbet afholder frygten for sex chikane os fra at have kropslig kontakt og i børnehaven er pædagogernes frygt for anklager om upassende adfærd direkte årsag til at børn får mindre kropslighed fra voksne.

På plejehjem lider de ældre af hudsult i længsel efter at blive berørt i længere tid uden for det "terapeutiske" rum eller når de skal have hjælp til noget.

Det er ikke alene et individuelt problem.

Der er også en samfundsmæssig katastrofe. 

The Professional Cuddling Institute tilbyder foredrag til din organisation om vigtigheden af bevidst fysisk berøring og hvordan I nemt kan komme problemet til livs.

 

UDDANNELSE

To gange om året kan du blive uddannet til Professionel Cuddler. LÆS MERE HER

Uddannelsen er sammensat af teori og praksis og foregår over 3 undervisningsdage, 1 træningsaften og en eksamen. Der stilles krav til både supervision og trænings sessioner for at blive indstillet til eksamen.

Mere information her

Mød os også og følg med her  Facebook 

 
CUDDLING

The Professional Cuddling Institute formidler kontakt til uddannede cuddlere, som kan komme til jeres institution eller organisation fx en fast dag om ugen. Vi arbejder også tæt sammen med Cuddling Klinikken i Holbergsgade i København, hvor individer kan booke cuddling sessioner.

Læs mere og book din session her