EROGY LIFE COACHING

KLIK PÅ BILLEDET OG HØR LUCY FORTÆLLE OM EROGY LIFE COACHING

Lucy åbner muligheden for 1-1 coaching i en begrænset periode i 2016.

Er du klar til at elske mere, leve stærkere og få større gennemslagskraft i alle områder af dit liv?

Så lad os tale sammen. 

Erogy Life Coaching er en enestående kombination af klassisk coaching og teorien bag begrebet Erogi, som jeg har brugt over ti år på at udvikle og afprøve. Det er en coaching metode, som hjælper dig med at få en helt unik adgang til forbindelsen af din seksualitet, din følelsesmæssige og din kognitive intelligens og bruge den som ressource til at træde ind et mere levende og vibrerende liv.

Hvordan ser et levende, vibrerende og ægte liv ud for dig - professionelt og privat?

Vil du virkelig nøjes med mindre? Nej, vel.

Derfor er det en stor glæde nu at åbne op for individuel coaching igen.

Fordi: Du kan læse dig til det. Men ingen træning er mere effektiv end 1-1 coaching.

 Du skal åbne dit sind. Gøre dig klar til blive udfordret. Acceptere en forståelse af seksualitet og sanselighed udfra en langt mere helhedsorienteret forståelse end du nogensinde har gjort før.

Det kan kræve øvelse.

Men jeg lover dig dette: Jeg vil guide dig, hjælpe dig ét stensikkert skridt af gangen til at få adgang til den enorme kilde til livskraft og personlig styrke, som du er født med.

Og du vil mærke dit mod og din styrke til at sætte dig fri af de lænker af længsel og frygt, som afholder dig fra at være dit mest lækre, karismatiske jeg både som privatperson og arbejdsmenneske.

Erogi som metode

Jeg arbejder ud med afsæt i begrebet EROGI, den energi, som opstår af trække på styrken fra sin seksualitet og sanselige vågenhed som personlig kilde til at få et mere vibrerende og levende liv.

Jeg kan læse om Erogi og se videoen, hvor jeg forklarer begrebet her

Erogy Life Coaching har givet synlige resulater for tusinder af kunder både på scenen, foran kameraet, i deres karriereforløb og ikke mindst for deres livskvalitet og dybden af deres relationer til både sig selv og andre.

Nu er det din tur! 

KONTAKT MIG PÅ LUCYVITTRUP@GMAIL.COM  ELLER VÆLG EN PAKKE NU I EN AF DE TRE BOKSE  >>

 

 

 

Close

50% Complete

Welcome to a world of love, sexuality and spirituality!

I am delighted to have you on board! You will now be the first to know about new blogs, events and valuable tips to inspire and grow! Can't wait to be in touch.